duminică, 20 iulie 2014

Cu sau fara iubit/a ?



Salutare :).

 Cu sau fara iubit/a, pare o intrebare idioata ... Dar cum eu ma gandesc la lucruri idioate, printre altele ma gandeam la treaba asta. Fiind un admirator al sexului frumos nici cum nu-mi da bine :))

    Sa incepem "Cu". E bine si nu e bine ... Adica e bine ca e acolo cand trebuie si cateodata asta conteaza, cand te sustine si te intelege, cand adoarme seara cu capu pe tine ... cand ... pana aici ca devin sentimentalit ... in momentu ala poti sa te consideri nu norocos, foarte norocos :) 
    Dar daca nu ai toate astea nu e bine. Ajungi si te intrebi ce cauti in relatia asta ? Adica daca fiecare e cu p***a masii care e vrajala ? :))  Si asa ajungi la intrebarea e mai bine "fara" .... Adica si daca stati in relatie sau plm pentru ca sexul este "woww" care e rostu ? Da bine poate ca nu toti vrem aceleasi lucruri :) eu vorbesc din punctul meu de vedere ;) 

    "Fara" e la fel de prost ca si "Cu",doar ca are mici exceptii :)) Adica mici exceptii pentru ca nu incerci sa mai protejezi persoana respectiva, poti sa faci orice fara sa te gandesti ca cineva ar putea suferi din cauza ta.
     E o grija in minus oarecum , dar ai momente cand pur si simplu vrei sa fie cineva pe ca pui capu, bine sa nu dramatizam, din nou. Trecand peste asta incepi treptat sa faci totul pentru tine , dar care e satisfactia ? Da este o satisfactie  dar parca tot lipseste ceva :) intelegi ce zic ? :)

     Da totu` pana intr-o zi . :-D cand apare de nicaieri nenorocitu ala de  Cupidon :))  
     
  Asadar, cum e mai bine ? Cu sau Fara ?


     Totu` se`ntampla cu un motiv. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu